Persoonlijke reiswensen

Algemeen
Verblijfsbasis
Type Accommodatie
Hulpmiddelen te huur
Prijsklasse

SGR

Alle onze reizen worden uitgevoerd in samenwerking met gerenommeerde partners. Je kunt je reis online boeken of aanvragen door het invullen van de informatie aanvraag. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met je op. Als je reis akkoord is, ontvang je van ons een bevestiging per email.

www.buitengewoonreizen.nl
Diezerkade 3
8021 CW Zwolle
Tel.: 038-4557030
Email: info@buitengewoonreizen.nl
KvK.: 05076604

Buitengewoonreizen.nl is deelnemer aan het ANVR, SGR, NBAV en de stichting Calamiteitenfonds.

ANVR Logo Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen (ANVR)

ANVR Reizigersvoorwaarden

Buitengewoon reizen.nl (KvK 05076604) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Bij schriftelijke of mondelinge acceptatie van de door ons opgestelde offerte gaan wij ervan uit dat je de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden), aanvullende voorwaarden en privacy policy gelezen en begrepen hebt en hiermee akkoord gaat.

Voor meer informatie www.anvr.nl

Om rustig op reis te kunnen gaan, is het van belang zekerheid in te bouwen. Bij het zoeken van een reis kom je dan ook regelmatig het ANVR-logo tegen. Wat betekent dit en wat biedt het jou als reiziger? Wij geven je zes redenen waarom het verstandig is om bij het boeken van je vakantie- of zakenreis op het ANVR-logo te letten.

1. Eerlijke voorwaarden
2. Uw geld in goede handen
3. Veilig reizen
4. Kwaliteit voorop
5. Verantwoord reizen
6. Zekerheid bij klachten

DOWNLOAD HIER DE ANVR REIZIGERSVOORWAARDEN >>

LEES HIER DE ANVR BAGAGE- EN VERVOERVOORWAARDEN >>

Aanvullende voorwaarden

De navolgende bepalingen zijn door UStravel.nl/Canadatravel.nl zelf vastgesteld. Hierover heeft wat betreft de inhoud van deze artikelen geen overleg plaatsgevonden tussen ANVR en Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Reizigersvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld als aanvulling op de ANVR-voorwaarden daar waar dat vermeld staat in de ANVR-voorwaarden zelf en/of om de positie van de reiziger verder te versterken.

DOWNLOAD HIER DE BUITENGEWOON REIZEN AANVULLENDE VOORWAARDEN >>

SGR

Ons bedrijf is aangesloten bij SGR:

Buitengewoonreizen.nl (KvK 05076604) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling (www.sgr.nl/garantieregeling) vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

De Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) beschermt dus u en uw geld mocht uw reisbureau of reisorganisatie niet meer aan hun financiële verplichtingen kunnen voldoen.

Klik hier voor de SGR Garantieregeling.

Calamiteitenfonds

Buitengewoonreizen.nl (KvK 05076604) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:
- (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
- de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Voor meer informatie www.calamiteitenfonds.nl of vraag het ons.

Klik hier voor de Garantieregeling van het Calamiteitenfonds.

Better holidays

Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor jou bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen.

Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

Bestrijding kindersekstoerisme

Wij steunen actief de ANVR en ECPAT/Defence for children in de bestrijding van kindersekstoerisme in vakantielanden.
Wij nodigen jou uit met ons alert te zijn en vermoedens van seksueel misbruik van kinderen te melden op www.meldkindersekstoerisme.nl Informatie is bij de reisleiding beschikbaar.

NBAV

De NBAV staat voor: Nederlandse Branchevereniging Aangepaste Vakanties.

Op vakantie gaan met een functiebeperking vraagt om een gedegen voorbereiding. U wilt de zekerheid dat van tevoren alles goed geregeld is. Ruim dertig jaar geleden startten de eerste reisorganisaties met het aanbieden van aangepaste vakanties. Wat toen ontbrak, was elke vorm van controle, samenwerking en kwaliteitsbeheersing. Daarom werd de NBAV opgericht. Wie lid is van de NBAV, onderscheidt zich in de markt op basis van kwaliteit.

De leden van de NBAV staan voor kwaliteit. Dat begint met de voorwaarden waaraan zij moeten voldoen om lid te kunnen worden. Die voorwaarden hebben betrekking op de speciale eisen die worden gesteld aan aangepaste vakanties, vakantiereizen en accommodaties. De NBAV bewaakt deze voorwaarden en scherpt deze aan waar nodig.

Enkele belangrijke kwaliteitseisen:
- heldere en betrouwbare informatie over de organisatie
- duidelijke en volledige omschrijving van reis of accommodatie
- duidelijke en eenduidige boekingsvoorwaarden
- financiële zekerheid: geen onduidelijkheid over de prijs en over wat wel of niet is inbegrepen in de reis en de accommodatie

De NBAV vertegenwoordigt zijn leden in het overleg met de overheid en behartigt hun belangen. Ook geeft de NBAV voorlichting over de mogelijkheden van aangepaste vakanties.

Hoe gaat de afhandeling van uw reservering?

Indien de reservering via Buitengewoonreizen.nl loopt, ontvang je binnen 24 uur de factuur/bevestiging per e-mail.
De aan- en restantbetaling dienen conform opgave op je factuur gedaan te worden.
Uw reisbescheiden worden circa 2 weken voor vertrek klaargezet in uw persoonlijke reisomgeving.

Privacy policy

Wij vinden jouw privacy belangrijk. Daarom hebben wij een privacy policy opgesteld om aan te geven op welke manier wij persoonsgegevens gebruiken.

LEES HIER ONZE PRIVACY POLICY >>