Persoonlijke reiswensen

Algemeen
Verblijfsbasis
Type Accommodatie
Hulpmiddelen te huur
Prijsklasse

Waarom wij?

Ten eerste omdat wij hét reisbureau voor rolstoelers in Nederland zijn! Wij hebben de kennis én de ervaring die jij nodig hebt.

ANVR / SGR / NBAV / ITAC

Wij zijn aangesloten bij de ANVR, het SGR, de NBAV en ITAC Travel. Dit biedt zekerheid en kwaliteit als je met ons op reis gaat.

Deskundig en flexibel

Een team van enthousiaste, deskundige en flexibele medewerkers met jarenlange ervaring binnen de reisbranche staat voor je klaar.
Wij beschikken over veel bestemmingskennis en hebben een goed oog voor het samenstellen van een reis aansluitend op jouw wensen.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Sinds eind 2004 zijn wij bezig om rolstoelaangepast reizen voor iedereen gemakkelijker te maken. Als reisbureau voor mensen met mobiliteitsbeperkingen bieden wij onze klanten een unieke combinatie van service.

Over de hele wereld bieden wij hotelkamers, appartementen, villa’s of andere rolstoelaangepaste accommodaties aan.
Ook verzorgen wij je vlucht naar de bestemming en op een groot aantal locaties hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld een hooglaagbed of een douchestoel. Daarnaast bieden wij rolstoelaangepast vervoer voor transfers of excursies, autohuur (op sommige bestemmingen zelfs een rolstoelbus of aangepaste auto zonder chauffeur) en natuurlijk de verzekeringen zodat je zonder zorgen op reis kan.

Ook adviseren wij je over vliegen met een rolstoel, de manier van werken op een luchthaven en geven we antwoord op alle andere vragen die je hebt over je vakantie.

Een écht reisbureau voor rolstoelers dus. Neem contact met ons op zodat ook jij via ons een onvergetelijke vakantie kan vieren!