Persoonlijke reiswensen

Algemeen
Verblijfsbasis
Type Accommodatie
Hulpmiddelen te huur
Prijsklasse

Wie zijn wij?

Lieve reizigers,

Het is alweer bijna 10 jaar geleden dat het idee ontstond om mijn dwarslaesie te combineren met mijn jarenlange ervaring in de reiswereld. Daaruit is Buitengewoon Reizen ontstaan.
We zijn begonnen met maar een paar rolstoelaangepaste hotels en appartementen. Onze website is door inspiratie, checken en dubbel checken en door veel input van reizigers zoals jullie, uitgegroeid tot meer dan 165 accommodaties wereldwijd!

Een enorme vooruitgang op onze nieuwe website is het geheel nieuwe zoeksysteem waardoor het zoeken naar DE droomvakantie alleen maar gemakkelijker wordt. Met deze module is het een eitje om een vakantie te zoeken die bij je past. Zoek bijvoorbeeld op zwembadlift + appartement + rolstoelaangepaste transfer en vind de accommodatie waar jij je helemaal thuis voelt. Hier zijn we apetrots op!

Zonder delen geen vermenigvuldigen, is een mooie uitspraak. En zeker één die ons product, voor jullie gemaakt, alleen maar kan doen groeien.

Graag laat ik me inspireren door jullie als reizigers en toekomstig reizigers, met wensen, eisen en vooral ervaringen.
We willen graag een nog breder aanbod creëren, van standaard tot luxe op bijvoorbeeld Kreta, Malta, Bali of in een stad als Parijs.

Bedankt voor jullie steun in de afgelopen jaren en graag tot ziens!

Warme groet,

Gerda

En de rest van het team van Buitengewoon Reizen:
Jos
Martine
Corine
Marianne
Lola
Leon

Gerda